KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Çobanbeyli Cumhuriyet Ortaokulu

Ekm

9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğine istinaden 8. Sınıflara yönelik il genelinde yapılacak olan Ortak Sınavların tarihleri güncellenmiştir.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL TOPLANTISI OKUL İDARESİ , ÖĞRETMENLER VE VELİLERİN KATILIMI İLE 5 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ OKULUMUZUN KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞMİŞTİR.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATKISI İLE KUTLANDI . YENİ ÖĞRETİM YILININ BAŞARI  GETİRMESİ DİLEGİYLE.

Eyl

2023-2024 YILI EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK KAPSAMINDA OKULUMUZUN DIŞ CEPHELERİ BOYANDI .

Ara

İlçemizde düzenlenen 'Yıldızlar Fytbol Turnuvası'nda okulumuz final maçında Afşin Aşık Mahsuni Şerif Ortaokulunu 3-1 yenerek ilçe birincisi olmuştur. İlimizde yapılacak olan turnuvada ilçemizi temsil edecek olan okulumuz Yıldızlar Futbol Takımını ve hocasını tebrik ediyorum.

Ara

Okulumuz İllk ve Orta kademelerinde Yerli Malı Haftası kutlamaları yapıldı.

Ara

Okulumuz, Afşin Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği spor müsabakalarında önemli başarı elde etti. Masa tenisi yıldız erkekler'de ilçe 2.'liği, bocce yildiz erkekler'de ilçe 1.liğini kazandık.

Kas

Okulumuzda 24Kasim Öğretmenler Günü kutlandı.

Kas

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" kampanyası bu yıl da 11 Kasım saat 11.11'de 81 il ve 922 ilçede aynı anda gerçekleşti.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim 2021 Cuma günü Cumhuriyet Bayramı kutlandı.