KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Çobanbeyli Cumhuriyet Ortaokulu

Ock

İlçe sağlık merkezinden gelen sağlık personelleri öğrencilerimize seminer verdiler.

Ock

Beslenme Dostu Okul projesi  kapsamında 7. Sınıf öğrencilerimizle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde havuç günü etkinliği düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuz 2,3,4 ve 5. sınıf öğrencilerine  Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı tarafından seminer verilmiştir.

Ara

Yerli malı haftası kutlamaları kapsamında tüm sınıflarımız etkinlik düzenlemişleridir.

Ara

Aralık ayı yerli malı haftası kutlamalarında anasınıfı öğretmenimiz etkinlik düzenlemiştir.

Ara

Kasım ayı değerler eğitimi konu başlığı ´ TUTUMLULUK´.

Ara

Afşin Toplum Sağlığından görevli Diyetisyenler tarafından Çocuklarda Doğru Beslenme ve Diyabet konularında öğrenci ve velilere seminer verilmiştir.

Kas

Mevlid-i nebi haftası kapsamında anasınıfı öğretmenimiz program düzenledi.

Kas

Mevlid-i Nebi haftası kapsamında okulumuzdan program ve etkinlik yapılmıştır.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamından program düzenlenmiştir.

Kas

Yılın ilk karı yağdı. Öğrencilerimiz karın yağmasını büyük bir sevinçle  karşıladılar.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü anma programı düzenlendi.

Kas

Okulumuzda sınıf temsilcileri arasından okul temsilcisi seçimi yapılmıştır.

Kas

İlçe  Jandarma Trafik okulumuz öğrencilerine uyulması gereken trafik kuralları ile ilgili seminer vermiştir.

Kas

Okulumuz  anasınıfı öğrencileri "Kızılay Haftası" ´nı kutlamak amacıyla etkinlik düzenlemişlerdir.