KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Çobanbeyli Cumhuriyet Ortaokulu

BURSLULUK SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLER

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı tamamlandı.

Haz

Okulumuz 1. sınıf öğrencilerinin okuma yazmayı öğrenmeleri sebebiyle 'Okuma Bayramı' yapılmıştır.

Haz

Okulumuz velilerinin katkılarıyla kermes düzenlenmiştir.

Haz

Okulumuzda sınıflar arası spor müsabakaları düzenlenmiştir.

Haz

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine sınav öncesi motivasyon sağlamak amacıyla ve bu yıl mezun olacaklarından dolayı veda iftarı düzenlenmiştir.

Haz

Sağlık Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri okulumuzdan ihtiyaç sahibi 20 öğrenciye ayakkabı yardımında bulundular.

Haz

Öğrencilerimizle satranç turnuvası düzenlenmiştir.

May

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen güreş turnuvasında öğrencilerimiz Ali Yıldırım ve Ahmet Özer kilolarında gümüş madalya,Erdal Kor ,Yusuf Söyler,Musa Mert ve Bedirhan Şahan bronz madalya almışlardır.

May

Okulumuz öğrenci ve velilerinin yardımlarıyla hazırlanan yardım paketleri bugün köyümüzün ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştır.

May

İlkokul öğrencilerimiz baharın gelmesiyle birlikte piknik sezonunu açtılar.

May

Okulumuzda bahar şenliği kutlaması yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapıldı.

Nis

Okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Rehber Öğretmenler tarafından seminer verildi.